torsdag 9 september 2010

Ulf Adelputte: Vad är det di skriver på Svenskan igen om att Byggnadsfacket och deras företag PEAB inte kan konkurrera längre (http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-kan-inte-konkurrera-langre_5268111.svd). Det är väl bara bra så att vi blir av med fackhelvetet!

Nils Högerriking: Ja och nu sticker också en Hoffman på Dipart Entreprenad ut och ger dem stöd (http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vi-kan-aldrig-konkurrera-med-de-oseriosa-foretagen_5284683.svd). Han borde uteslutas ur Svenskt Näringsliv. Det är väl bara bra att det finns arbetsvilliga mot mindre betalt, som vill jobba dygnet runt och som är beredda att ta litet risker för att tjäna en slant. Att vi sedan tjänar bättre på ett sådant system är ju inget man behöver hymla med numera när vi har EUs grundpelare om fritt fram för kapitalism och lönedumpning i ryggen. Nej håll tillbaka facket, jag menar packet!



Ulf Adelputte: Bara nu inte Fredda och Bojan får för sig att de måste rycka ut och köra någon trianguleing igen. Jag skall säga till frugan att hon ber dem sitta still i båten och bara stillsamt ro vidare. Efter valet kanske vi kan be dem att ytterligare kväsa facket och lösa upp alla hinder för en juste exploatering av arbetarna. Vi heter ju numera Det nya arbetarpartiet, för fanderen!

Nils Högerriking: Kan de inte skicka fram Häggis och den bedagade KD-pinglan att snacka litet mer om resistenta bakterier (http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/resistens-lika-allvarligt-som-klimathotet_5255921.svd) men framförallt inte lita på snacket (http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/alliansens-vanner-bor-redovisa-hemliga-kampanjbidrag_5269423.svd) om vårt hemliga särintresse PENNINGEN (http://www.dn.se/ledare/huvudledare/pengens-sarintresse-1.1164948). Det vore ju för farao att inkräkta på både privatliv och valhemligheten. Nej, nog skall man väl anonymt kunna verka politiskt... egentligen borde man väl också få avdragsrätt för’at. Det här börjar ju se bra ut. Skål bror!

Inga kommentarer: