fredag 12 februari 2010

Kovs i taket, gvevar, bonusdivektövev och bavonev inföv valet skall vi bli feministev!

Avbetavpavti, gu bevavsch
Förra gången det begavs sig till val så lyckades vi knåda om i vavt fall fasaden till ett avbetavpavti, gu bevavsch. Och valboskapen gick på det. Sedan näv vi väl satt på tabuvettevna så genomfövde vi skattesänkning föv oss vika med belopp som Bildtvegevingen bava kunde dvömma om. Föv att visa att vi vevkligen inte menade allvav med nya avbetvpavtievet så sköt vi a-kassan i sank, fövsämvade sjukfövmånevna och inskvänkev kollektivavtalsvätten. Vi beskattav också helt sinnesjukt de som hav det sämst i samhället: pensionävev, sjuka och avbetslösa mest av alla inkomsthavave. Tanken hävmed äv att alla i medelklassen skall genom sävskilda jobbskatteavdvag, som vi höjev nu inföv valet, mutas att ställa upp på oss i övevklassen. Vi säljev också ut offentliga sektovn så att vi kan tjäna pengav på alla och envav

Pensionävev hållev på att genomskåda oss
Näv det bliv föv uppenbavt att vi gynnav de vika så skickav vi ut Veinfeldt, Odell och Bovg att kvama kollektivavtal, tala om avbetsvätt och skälla på bonusar. De kan ju nästan inte hålla sig föv skvatt och vi skattav fövståss ännu högve i våva salongev, där vi talav om aktieutdelningav och våva fina hus, för vilka vi betalav samma skatt som tovpavstugov. Huv kunde det gå så läte att luva hela valmanskåven?! Pensionävevna har ju vavit missnöjda eftevsom vanliga pensionävev jämfövt med löntagave betalav mellan 3000 - 17.000 kr mev i skatt om åvet på gvund av vad vi kallav jobbskatteavdvag. Detta med jobbskatteavdvag äv en sådan däv spetfundighet som vi bvukav använda istället föv att ljuga - i allva stövsta fövtvoende kan jag avslöja föv dig att jobbskatteavdvaget inte gett ett enda nytt jobb. Men det tänkev vi fovtsätta att vava spetsfundiga om.

Däföv vekommendevav vi att även de äldre mutas
Det enklaste sättet att tysta kvitikev äv att slänga till dem en hundving. Bava vi nu fåv våd att yttevligave gödsla medelklassboskapen med så måste vi fövsöka få fvam också något att slänga i gapet på de gamle. Kan vi åtminstone inte lova något föve valet och villkova det på ett sådant sätt att det inte kan utkvävas? Jo vi skikav ut Gövan Kådis och lovav både det ena och det andva. Sedan kan väl Bovg få säga något om att pensionävevna ståv på tuv "om nu det ekonomiska läget det tillåtev".

Kvinnovna äv ju ett kapitel föv sig.
Kvinnovna envisas ju att vösta med bvösten, jag menav med könet, nej med de vödgvöna... ja fövvesten det äv väl samma sak. Då kanske de andva vinnev hemska tanke och åtev sättev oss på undantag och beskattav oss mev vättvist. Den däv Bovg hav vedan visat fvamföttevna och påståv sig vava feminist och det äv väl dävföv han pvatav skit och gåv omkving med hästsvans. Men nu skall de övviga också pvata meva skit... feminism. Veinfeldt fåv väl måla ögonfvansavna och se än mev hundlik ut. Litovin kan väl skaffa sig någon ny bvutta och och le litet mev femnistiskt än att grina med skitåv. Odell kan väl skaffa sig en halskedja av guld med kors på och pvata om kvotering bland divektövevna, Bjövklund fåv väl gömma vidspöet och pvofileva sig mev om fövskola föv alla småbavn medan katastvofen Maud måste fövses med munkavel ellev evsättas av Uvsula.

Det nya kvinnopavtiet
Ja, föv att vinna valet så kan vi väl alla vava feministev. Ellev huv, gvevav, bonusdivektövev och bavonev. Feministev äv vi allihopa, även vi mansgvisav. Eftev valet kan vi vika ju bli som vi bvukav vava, skål för valsegev föv nya kvinnopavtiet!

Inga kommentarer: